Tyttöystäväni C, joka asuu Pariisissa, oli käymässä luonani. C on luopunut ainakin väliaikaisesti lisäopinnoista ja työskentelee (nälkäpalkalla) pienessä filosofiaan ja yhteiskuntatieteisiin erikoistuneessa kustannusyhtiössä usein jopa 12h/vrk.

Kävimme perjantaina taiteiden yössä, mutta koska lähdimme niin myöhään liikkeelle emme nähneet oikeastaan mitään muuta kuin ihmislaumoja sekä Kasarmintorin anniskelu- ja ruokaalueen, jossa tapasimme pari kaveria ja nautimme ihanan lämpimästä yöstä.

Lauantaina erikoinen kiista C:n ja O:n kanssa (ja välillä) natsi chicista ja Eva Braunin ja Magda Göbbelsin historiallisesta merkityksestä (tai siis siitä, oliko heillä sellaista) jossain hämäräperäisessä puistossa. P yritti pysytellä väittelyn ulkopuolella. Ryhmä pissiksiä meni ohi ja sanoi jotain tyyliin "tänne me nyt ei ainakaan jäädä". Siinä sen näkee, mihin häppärit johtavat. Muuten oli ihan hauskaa.

Lisäys: O kertoi myöhemmin sanoneensa C:lle, että "meillä on tällaisia keskusteluja vaan kännissä, yleensä me keskustellaan Lostista", johon C: "joo, mä tiedän!" Damn, alan ilmeisesti vaikuttaa yhä sivistymättömämmältä...